> PARSHIP regionalt > Dating i Syddanmark > Dating i Svendborg

Dating i Syddanmark

Dating i Svendborg

Få information om mange spændende dating aktiviteter i Svendborg og find din partner for livet med PARSHIP - dit lokale mødested.

Dating i Svendborg

Efter Odense er Svendborg den næststørste by på Fyn, en ø, der tilhører Region Syddanmark. Svendborg ligger direkte ved Svendborgsund nær Svendborgsundbroen, der forbinder Fyn med Tåsinge. Der bor omkring 27.000 mennesker i byen.

Singler i Svendborg

Singlerne i Svendborg kan blandt andet mødes på forskellige museer i Svendborg, for eksempel kan man besøge et kulturhistorisk museum og et zoologisk museum. Desuden kan man også besøge et meget interessant og privat eget legetøjsmuseum.

Men singlerne i Svendborg elsker især at gå ud i den gamle by. Muligheder for nattelivet findes i de mange cafeer, der ligger rundt omkring den romansk Sankt Nicolai Kirke, der stammer fra 1220 og dens arkitektur er meget imponerende. Ellers kan det bemærkes, at Svendborgs singlerne holder meget af at motionere ligesom resten af befolkningen. Især sportsgrenene løb og cykling er de mest populære sportsgrene. Desuden kan man også opdage mange vandreruter rundt omkring byen. Her kan man opleve det smukke landskab. Fordi Svendborg ligger ved havet, møder man Svendborgs singlerne om aftenen især på de cafeer, der ligger direkte ved havnen. Herfra kan man i øvrigt komme let til den populære Skovbo Strand i Svendborg.

Her kan man opleve en meget romantisk stemning når det bliver mørkt og kigge ved et glas vin på det åbne hav. Men singlerne i Svendborg holder også meget af at gå på biograf eller teater om aftenen. Der findes et afvekslende udvalg af tilbud for det i Svendborg.
 

Dating i Svendborg

Kystbyen Svendborg stammer tilbage til 1100tallet og er i dag Fyns næststørste by efter Odense. Svendborg er et populært rejsemål, der er kendt for sin smukke natur og med sin spændende historie byder på en by med mange romantiske muligheder for dating. På PARSHIP.dk kan du finde andre singler i dit lokalområde og komme godt i gang med dating i Svendborg.

Byen har en årelang søfartshistorie, og det giver den sin maritime charme – Så skal man på invitere på en anderledes date, kan en udflugt til de omkringliggende øer være skuestedet for en romantisk udflugt, som man kan kombinere med en picnic i de skønne naturomgivelser. Der er et væld af monumenter man kan besøge som f.eks. Ørkild Borgruin, der er et af Danmarks største voldsteder.

Som tidligere nævnt er det slet ikke en tosset ide at opleve Svendborg fra vandsiden – så længe du og din date er glade for at sejle. Hvis det ikke har interesse, så har byen mange særlige og besøgsværdige caféer og restaurationer, som også kan være en fin start på en eventyrlig date, hvor man bagefter kan slentre rundt i den gamle bymidte hånd i hånd. Svendborg er med sine historiske bygninger en tiltrækkende skueplads for spændende dating. Turen kunne også gå forbi havnen - her havde engang verdens største rederi hjemme. Der er masser gode datingmuligheder i Svendborg og byen blomstrer i sommermånederne med masser af turisme og et væld af aktiviteter til både lands og til vands.

Er du træt af at være single, så hjælper PARSHIP dig med at komme i gang - Tilmeld dig hos PARSHIP.dk nu ved at oprette en gratis profil og kom godt i gang med dating i dit lokalområde. Hvem ved, du finder måske din sande kærlighed i Svendborg?!
 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)