> PARSHIP regionalt > Dating i Syddanmark > Dating i Vejle

Dating i Syddanmark

Dating i Vejle

Vejle er smukt beliggende ved Østersøen i Region Syddanmark og har været en af de vigtigste søhandelsbyer i flere århundrede. Byen har udviklet sig enormt og har næsten 52.000 indbyggere, hvoraf en stor del er singler, som elsker denne smukke og romantiske gamle by.

Dating i Vejle

Fjorden og den vidunderlig omegn skaber de perfekte rammer, som singlerne i Vejle rigtig kan nyde. Øst for byen befinder sig den længste og højeste bro i Danmark, Vejlefjordbro. Byens varetegn har i mange år været Møllen fordi, der står synlig for alt og alle på majestætisk maner.

Singler i Vejle

Singlerne i Vejle kan opdage en imponerende kulturhistorie, der viser sig ved de historiske bygninger. I Vejles indre by befinder sig blandt andet bykirken Sankt Nicolai, der stammer fra det 13. århundrede og blev ombygget i det 19. århundrede. Den Gamle By med dens historiske bygninger viser sig på ene side i den oprindeligt tilstand og på den anden side i moderniseret stil. Singlerne i Vejle kan desuden besøge Vejle Rådhus, kunstmuseet og runestenene i Jelling.

Det skovklædte landskab indbyder til at vandrer gennem naturen. En naturbegejstret single finder nemt ligesindede i dette område, da mulighederne er utallige. Man kan f.eks. gå en hyggelig tur gennem den enestående dal, Vejle Ådal, og omegnen byder på en imponerende og afvekslende natur, som Vejles singler sammen kan gå på opdagelse i. Der er skove, dybblå floder, enge fuld med blomster og vidunderlig skønne strande ved Østersøen. Singler i Vejle mødes også, når de tager på udflugt til Legoland in Billund, eller når de kører med Vandelbanen.

Dating i Vejle

Fjorden er et yndet tilholdssted for både unge og ældre singler om sommeren, hvor der af masser af aktiviteter for alle og enhver. Måske er det i strandkanten ved fjorden du finder din nye partner?

Af andre kulturelle tilbud til romantiske sjæle finder man bla. Vejle Kunstmuseum, der har flere værker af Rembrandt. For musik og teater elskere er der Vejle Musikteater, som året rundt tilbyder koncerter, musicals, stand up og meget mere. Torvehallerne er ligeledes et alternativ til alle singler, som har en forkærlighed for teater og musik arrangementer.

Hvis du vil på shopping date kan du med succes invitere en tur i Spinderihallerne, som blev total renoverede i 2009 og nu har et større udvalg af butikker, kunst og kulturseværdigheder under ét tag.

Så hvis du også er træt af at være single så lad PARSHIP hjælpe dig i gang. Gå ind og opret en gratis profil på PARSHIP.dk og find andre singler i dit lokalområde. Hvem ved? – Det kan være du finder den sande kærlighed i Vejle.

 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)