Din sikkerhed er vigtig for os

 

Vi tilstræber hele tiden en optimal og sikker platform, så du helt afslappet kan søge en partner. Her er vi afhængige af din assistance. Sæt dig ind i vore foranstaltninger vedrørende sikkerhed og vore sikkerhedstips og find således den partner, som virkelig passer til dig.

Få mere at vide om

Dine datas sikkerhed

Hos os kan du finde en passende partner på en sikker måde.

Parship tager beskyttelse af personoplysninger meget alvorligt. I henhold til de lovmæssige forpligtelser m.v. anvender vi aktuelle teknologier og koncepter for at beskytte dine data mod ulovlig adgang. Effektiviteten af de anvendte foranstaltninger kontrolleres regelmæssigt af eksterne serviceudbydere. Uafhængige eksperter kontrollerer vores tilbuds kvalitet, sikkerhed og transparens.

Klik her for i vores privatslivspolitik at få mere at vide om, hvilke data Parship indsamler, og hvordan de behandles.

Sletning af dine data

Du har principielt krav på at lade dine personoplysninger slette på ethvert tidspunkt.

Som grundlæggende medlem kan du selv meget nemt foretage sletningen via hjemmesiden. Her skal du bare følge nedenstående anvisning:

 • Du bedes logge dig ind og klikke på symbolet for ”Min profil” – cirklen med billede for oven til højre – og vælge ”Data & indstillinger” og der ”Profil administreres”.
 • I rubrikken „Profilstatus“ kan du se henvisningen „For permanent at slette din profil skal du klikke her”. Klik på det link, som er kædet sammen med ordet „her“.
 • På efterfølgende side skal du bekræfte den permanente sletning af din profil og dine personoplysninger ved at indtaste dit personlige password. Feltet til indtastning af password er indrammet med en svag lysegrå farve.

Som Premium-medlem beder vi dig om at kontakte kundeservice, som gerne foretager sletningen for dig.

Du skal her være opmærksom på, at der er lovmæssige opbevaringspligter, som skal overholdes. Blandt andet handelsbreve (hertil hører også e-mails) som f.eks. en ordrebekræftelse, fakturaer eller rykkere er underlagt en opbevaringspligt på seks år.

Derudover opbevarer vi data, der er nødvendige i tilfælde af indfrielse af eller dokumentation af indfrielse af de registreredes rettigheder (korrespondance vedrørende sletningsanmodning, oplysningsanmodning, indsigelse etc.). Disse slettes først efter 36 måneder.

Såfremt du over for os har gjort indsigelse mod reklamer, gemmer vi normalt din e-mail adresse for at sikre overholdelse af reklameindsigelsen. Hvis du vil ophæve denne reklameindsigelse eller igen ønsker at modtage e-mails fra os, bedes du informere vores kundeservice om dette.

Så snart din profil er slettet, kan den ikke gendannes. Alle dermed forbundne, profilrelaterede data (kontakter, partnerforslag, personlige oplysninger etc.) er dermed fjernet og vises heller ikke længere til andre medlemmer.

Højeste IT-sikkerhed

Gennemgående høje tekniske standarder gør en sikker anvendelse af vores service mulig. Anvendelse af krypterede forbindelser (HTTPS) er her en af de sikkerhedsfunktioner, som optimalt beskytter dine data allerede ved overførslen. Ulovlig adgang til din Parship-profil forhindres dermed bedst muligt.

Samtidig sørger denne SSL-kryptering og andre specielle tekniske foranstaltninger for, at dine betalings- og adgangsdata overføres sikkert.

Udover anvendelse af firewall og øvrige teknologier sikres det ved hjælp af et defineret godkendelseskoncept, at kun en meget lille intern persongruppe kan se dine ikke offentlige profildata. Dette er f.eks. nødvendigt for kollegerne i vores kvalitetssikringsafdeling. Desuden kan udelukkende medarbejdere i vores kundeservice gå ind på din profil (selvfølgelig undtagen det personlige beskedindhold).

Vores hjemmeside undersøges med jævne mellemrum for sikkerhedsbrister af eksterne sikkerhedseksperter. Desuden kontrolleres interne processer og sikkerhedsforanstaltninger kontinuerligt af interne og eksterne eksperter. De rapporter, som er udarbejdet i denne forbindelse, kontrollerer vi omhyggeligt og udbedrer omgående fundne fejl eller problemer.

Krypteret kommunikation

Vore medlemmers kommunikation med hinanden foregår krypteret, såfremt den finder sted via platformen. Ligeledes er e-mail kommunikationen mellem dig og kundeservice overførselskrypteret, såfremt din e-mail udbyder understøtter den såkaldte Transport Layer Security kryptering (TLS).

Ved overførselskrypteringen er der en ende-til-ende-kryptering mellem de pågældende e-mail udbydere (GMX, Googlemail etc.). De overførte data krypteres her i de forskellige overførselsafsnit. På e-mail udbydernes aktuelle servere er disse data imidlertid gemt i klartekst og således ikke krypteret.

Den indholdskrypterede kommunikation kan Parship kun sikre pr. post, da der aktuelt ikke findes en indholdskryptering, som er nem at håndtere for alle Parship-medlemmer. Du bedes huske på, at Parship er en online-tjeneste. Levering af hovedydelsen (altså partnerforslagene) og også selve kontraktindgåelsen kan derfor kun foregå online.

ID-kontrol

Anvend vores gratis ID-kontrol og vær også opmærksom på, om dine kontakter har gennemført ID-kontrollen. Dermed understreger du seriøsiteten af din partnersøgning, øger tilliden hos kontaktpersonen og får flere kontaktanmodninger.

Med ID-kontrollen hos Parship øger du hurtigt og nemt din profils troværdighed og attraktivitet. Alle medlems-profiler, som har gennemført kontrolsystemet på hjemmesiden, tildeles en etiket, ID-kontrol-symbolet. På denne måde bliver din online-partnersøgning endnu mere sikker: Parship viser tydeligt, at der står rigtige mennesker bag de pågældende profiler.

Valg af dit password

Et sikkert password understøtter forsvaret mod adgang til din Parship-profil fra uberettiget tredjemand. Dit password skal opfylde følgende krav:

 • Være mindst tolv tegn lang
 • Indeholde tal og specialtegn
 • Indeholde store og små bogstaver
 • Udelukkende anvendes til Parship-login

Misbrugsforebyggelse

Vi gør alt for at udelukke sorte får fra vores platform – og har gjort det i næsten 20 år. Vi ved nøjagtigt, hvilke metoder svindlere anvender, og vi gør vort bedste for altid at være et skridt foran dem.

 • Sikkerhedskontrol ved registrering

Ved hver Parship-registrering kontrolleres det automatisk, om det kunne dreje sig om en misbrugshandling. Her sammenlignes nogle data, som vi får ved registrering af et nyt medlem, automatisk med andre data i en database, i hvilken vi uden personreference har gemt erfaringsværdier om såkaldte fake-profiler. Hvis der viser sig noget påfaldende, kontrolleres login af medarbejdere i vores kundeservice på basis af den grundlæggende dokumentation (f.eks. undersøger vi i dette tilfælde eventuelle påfaldende forhold i friteksten eller uploadede profilfotos).

 • Information ved start af medlemskab

Allerede få dage efter registreringen informerer vi vore medlemmer pr. e-mail om sikkerhedsaspekter ved online-partnersøgning og gør opmærksom på dette vigtige emne.

 • Kontinuerlig kontrol

Vores specialiserede sikkerhedsteam kontrollerer hver dag påfaldende profiler og profiler, som er anmeldt af vore medlemmer, og udelukker eventuelt disse fra vores service. Desuden anvender vi et utal af tekniske barrierer for hurtigt og sikkert at genkende svindlere.

 • Vi står desuden i tæt kontakt med de ansvarlige retshåndhævende myndigheder og forebyggelsesinstanser og understøtter dem i deres arbejde.

Pas på!

Sådan arbejder svindlere normalt

 • Svindlere tilstræber så hurtigt som muligt at lokke deres ”offer” ud af det beskyttede Parship-miljø og fortsætte kontakten pr. Messenger eller privat e-mail. De benytter her påskud som ”kun prøve-medlemskab” eller ”det er nemmere for mig”.
 • Korrespondancen finder ofte sted på engelsk eller på gebrokkent dansk. Dette begrundes med, at de for eksempel kommer fra USA.
 • Indholdet i beskederne er meget kærligt for at skabe emotionel nærhed. Der sendes også blomster eller andre gaver. Ofte bringes endda en tredje person i spil: Eventuelt ved at en kvinde ringer, giver sig ud for at være datter og takker for, at faderen nu er så lykkeligt forelsket. Der sættes en komplet historie i scene – rigtigt manipulerende.
 • Nogle gange aftales sågar telefonsamtaler: for det meste via Skype uden videofunktion (ved mandlige svindlere) eller med videofunktion og ofte nøgne forhold og seksuel stimulering (ved kvindelige svindlere).
 • Et personligt bekendtskab bliver undgået. Påskud derfor er for eksempel ”på forretningsrejse” eller ”forberedelse af forretningsaftale”, også efter gentagne spørgsmål og anmodninger. Som bevis for en formodet forretningsrejse holder nogle svindlere sig heller ikke tilbage for at indscanne påståede flybilletter og sende dem pr. e-mail som ”bevis”.
 • For at forberede spørgsmålet om penge berettes om skæbnesvangre hændelser: for eksempel en mislykket forretningshandel (f.eks. toldproblemer ved levering af varer, eller løntab), et trafikuheld uden forsikring, sygdom eller ulykke i familien, tyveri af penge… Bekendtskabet vil forudsætte økonomisk støtte (udrejse, visum etc.). Tidligere blev her for det meste pengeoverførselsfirmaer som WesternUnion eller MoneyGram misbrugt, nu til dags angives også udenlandske bankforbindelser (ofte Asien eller Mellemøsten).

Overfør aldrig penge til en person, som du ikke kender personligt. Pengene vil være tabt for evigt – og din tillid til kærligheden vil være meget tvivlsom.

Svindleres karaktertræk

I det følgende viser vi dig karaktertræk, som hentyder til romantik-svindlere. De stjæler andre menneskers identitet for derved at tilsnige sig tillid.

Vær venligst opmærksom på, at vi hos Parship på ingen måde vil generalisere bestemte faggrupper eller nationaliteter som svindlere. Af erfaring ved vi dog, at svindlere desværre ofte bruger disse karaktertrækskombinationer.

Mandlige svindlere

 • Alder: 30 – 55 år, søger primært 35-70-årige kvinder
 • Civilstand, ofte enkemand eller fraskilt, delvist med barn
 • Erhverv: Soldat, ingeniør (gas-, olie-, byggeri-, guld-, ædelstens-branche), meget ofte engelsk stillingsbetegnelse
 • Nationalitet: ofte US-amerikaner eller englænder
 • Kommunikation: næsten altid på engelsk, hurtigt fortroligt tonefald, tidlig anvendelse af kælenavne („skat“, „elskede“), stemningssvingninger (efter barske e-mails følger lange, blide undskyldninger), meget eftertrykkelig og følsom argumentation ved opkrævning af penge, hurtigt skift til eksterne kommunikationsmåder (Skype, e-mail)

Kvindelige svindlere

 • Alder: 27-40 år, søger primært 35-70-årige mænd
 • Civilstand: ugift
 • Erhverv: ofte ingen oplysninger eller opfordring til at spørge, typiske erhverv: Fashion, design, lærer, sygeplejerske
 • Religion: ofte dybt religiøs
 • Nationalitet: Ofte US-amerikaner, englænder eller østeuropæer
 • Kommunikation: Allerede i starten meget overstrømmende („Jeg er helt vild med din profil!“, „Blev enormt glad for din besked“), tidlig anvendelse af kælenavne („skat“), hurtigt skift til eksterne kommunikationsmåder (inklusiv invitation til erotiske video-chats)

Vær altid forsigtig, også ved meget lovende kontakter, intensiv korrespondance og eventuelt første kriblen. Såfremt du synes, der er noget mærkeligt ved en kontakt, hvis det pludselig handler om penge, eller noget andet gør dig mistroisk, så skal du træde på bremsen. Du bedes omgående afbryde kontakten og videregive sådanne e-mails til vores kundeservice. Vi behandler din henvisning strengt fortroligt.

Data-phishing og profilovertagelse

Du opbygger en intensiv, fortrolig relation til dine kontakter på online-dating – og så overtages Parship-kontoen, din egen eller den, som tilhører en af dine kontakter, af en fremmed person. Angreb af denne type er meget alvorlige, da svindlere anvender allerede testede brugerkonti: På denne måde misbruges allerede eksisterende tillidsrelationer for at tilsnige sig data og/eller økonomiske midler.

I mange tilfælde indhentes login-data til en profilovertagelse ved såkaldt phishing. Vis en formodet Parship-formular, som er inkluderet i e-mails, eller et formodet officielt Parship-link hentes profilindehaverens fortrolige data for derefter at anvende dem til misbrug. I øvrigt: Phishing vedrører ikke kun Parship, men alle online anvendte portaler, i hvilke personlige login-data anvendes (f.eks. kanaler til sociale medier, e-mail udbydere …).

Sådan genkender du en phishing-mail:

 • Teksten er ofte udformet dårligt på landets sprog, og det virker, som om der er anvendt et oversættelsesprogram. Manglende omlyd (på tysk) eller specialtegn af enhver art kan være en yderligere henvisning.
 • E-mails er udformet på et fremmedsprog, ofte engelsk eller fransk
 • I nogle tilfælde mangler den personlige tiltale. Her skal man dog være forsigtig, for ikke sjældent kender svindlerne allerede profilindehaverens navn.
 • Normalt indeholder e-mails en opfordring på at indtaste personlige data. Det kan være passwords, e-mail adresser, TAN eller PIN.
 • Denne opfordring er ofte forbundet med en trussel om, at hvis man ikke følger instruktionen, kan der følge sanktioner. Sådanne metoder anvendes aldrig af Parship.
 • Afsenderens e-mail adresse svarer ikke til den reelt kendte firmaadresse. Her kan det også dreje sig om kun meget små afvigelser og unormale tilføjelser.
 • Ved links er forstavelsen https:// foran webadressen ufuldstændig. I denne sammenhæng står ”s” for ”secure” (sikker). Hvis det mangler, skal du ikke afsløre sensible data.

Generelt gælder:

 • Du skal sikre dig, at opfordringen til indtastning af personlige data virkelig stammer fra en seriøs afsender.
 • Vær altid på vagt ved indtastning/udlevering af e-mail adresse og password.
 • Du kan meget nemt beskytte din kontos sikkerhed ved regelmæssigt at ændre password og benytte et separat password til hver konto – dette gælder for din profil hos Parship og for din e-mail konto og andre online-platforme.

Sådan genkender du en overtaget profil:

 • Profilregistreringerne ændres omfattende og mærkbart.
 • Fotos, som ikke viser den oprindelige profilindehaver, uploades.
 • På trods af allerede eksisterende fortrolighed sendes pludselig beskeder, som virker automatiserede – der svares ikke yderligere på dine beskeder.
 • Der sendes kontaktdata, som opfordrer til at forlade vores platforms beskyttede rammer – disse data afviger fra eventuelt tidligere udvekslede kontaktdata.

Så snart noget forekommer dig underligt, du i forbindelse med en e-mail opfordres til at indtaste dine personlige data, du opdager usædvanlige aktiviteter på din eller på andre profiler, skal du omgående kontakte vores kundeservice – vi vil altid gerne hjælpe dig!

Anvendelse af anmeldelsesknapper

Du kan på ethvert tidspunkt kontakte vores kundeservice, hvis en adfærd forekommer dig påfaldende. Vi er taknemmelige for enhver anmeldelse. Det er meget nemt i menuen til korrespondance. I tilfælde, hvor der viser sig en krænkelse, kan vi reagere tilsvarende og spærre profilen, slette dele af indholdet eller endda afslutte kontraktforholdet. En anmeldelse er meget nyttig, hvis du støder på følgende sagsforhold:

 • Profilovertagelse og phishing

En profil, som du kender, er mærkbart ændret, og et andet medlems identitet misbruges eventuelt. Se mere om dette oven for under Profilovertagelse og phishing.

 • Bedrageri

Hvis du bliver bedt om en pengeoverførsel, skal du være opmærksom. Hvorledes den slags svindlere typisk går til værks kan du se længere oppe under Pas på!

 • Forargeligt og pornografisk indhold

Forargeligt eller pornografisk indhold, som strider mod god moral, tolereres ikke af Parship – hverken i beskederne eller i profilen og heller ikke i vores video-dating-funktion.

 • Hadefuldt indhold

Hverken venstre- eller højreradikale tekster eller fotos i profilen eller i video-dating-funktionen er forbudt ved partnersøgning med Parship. Muligheden for fri meningsytring er vigtig for os. En partnerformidling skal dog ikke være en platform, hvor man kan nedgøre enkeltpersoner eller grupper på grund af etniske tilhørsforhold, samfundsklasse, religion, alder, nationalitet, veteranstatus, handicap, seksuel orientering eller kønsidentitet.

 • Fornærmende indhold

Parship accepterer ingen chikane eller chikanerende fornærmelser. Dette er tilfældet, hvis en persons billeder eller egenskaber kommenteres nedsættende flere gange. Ikke enhver ærlig bemærkning kan kategoriseres som fornærmende, men vi kontrollerer alt, som sårer dig og får dig til at få det dårligt.

 • Aldersbegrænsning

Unge under 18 år skal have en særlig beskyttelse – også og lige netop i forbindelse med kærlighed. For at beskytte unge mennesker mod ulovlige eller tvivlsomme henvendelser er Parship først tilgængelig fra 18 år. Hvis du kontaktes af en mindreårig person, bedes du anmelde den pågældende profil til os.

 • Tilsnigelse af Premium-ydelser

Hverken i personbeskrivelsen eller i de gratis beskeder er det tilladt for grundlæggende medlemmer at nævne navne, adresser, telefon- eller faxnumre, e-mail adresser etc.

 • Kommercielle aktiviteter

E-mails / beskeder (også beskeder fra video-dating-funktionen) til kunder må ikke sendes med andet formål end kommunikationen. Specielt anbefaling af og tilbud på varer eller tjenesteydelser til andre kunder skal undlades (undtagen i tilfælde, hvor dette udtrykkeligt tillades af Parship).

 • Kædebreve

Indhold, som sendes overdrevent hyppigt og gentages, er ikke en strategi ved partnersøgning, som har udsigt til heldigt udfald. Ikke sjældent har et sådant kædebrev også til formål at samle e-mail adresser eller forberede et bedrageri. Sådanne breve skal anmeldes og ikke videresendes til andre.

 • Trusler og grusomt indhold

Fornærmelser, voldspåkaldelser, intimideringer eller øvrig indgriben i de personlige rettigheder, hvis primære formål ikke er dækket af fri meningsytring, accepteres heller ikke af Parship. Vi kontrollerer alt, hvad du anmelder til os.

 • Farligt eller skadeligt indhold

Det er ikke tilladt at uploade data, som indeholder en virus (inficeret software). Ligeledes må data heller ikke uploades, som indeholder software eller andet materiale, som er ophavsretsligt beskyttet, med mindre kunden har rettighederne til det eller ophavsmandens påkrævede samtykke.

Du skal reagere på advarsler fra vores Trust and Safety Team

Det er vigtigt for din sikkerhed og alle vore medlemmers sikkerhed hurtigt at reagere på meddelte advarsler eller sikkerhedshenvendelser fra Parship! Du skal efterkomme anbefalingerne fra vore ekspertteams eller kontakte os, hvis du har vigtige henvisninger eller kan sørge for en opklaring. Hjælp os med at sikre, at Parship forbliver en sikker platform til partnersøgning!

Din assistance er vigtig!

Vi gør alt for at gøre partnersøgningen så sikker som mulig for dig. Hjælp os med det og vær opmærksom!

Gratis registrering og test Gratis registrering

Jeg er

Jeg søger

Ved at vælge og fortsætte med at registrere tillader du os at behandlekøn du leder efter i overensstemmelse med vores databeskyttelsesregler. Du kan til enhver tid tilbagekalde dette samtykke.

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).
Error with static Resources (Error: 418)

You are offline. Please check your internet connection.

Your Connection seems to be slow. We deliver a downloaded Page.

Prøv igen