> Vores Service

Vores service

Når du har registreret dig kan du lære Parship bedre at kende; se dine partnerforslag og tag kontakt med andre medlemmer. Hvis du vil have alle fordelene med Parship bør du blive Premiummedlem.

  Gratis medlemskab Premium
medlemskab
 
Partnerforslag med det samme Info
Kort evaluering af din personlighed
Ubegrænset brug af Icebreaker og SmilInfo
Filtrér dine partnerforslag med interesser
Send og modtag meddelelser med det samme
Tips og råd direkte på siden – eller via email
Send og modtag meddelelser helt ubegrænset
Søg partner i dit lokale område
Se hele listen over besøgende
Se alle billederInfo


Parship er ikke et dating site som alle andre, men noget helt for sig; det er en match making tjeneste som anvender en personlighedstest udviklet af psykologer. Vores test er både sjov at tage, og viser dig interessante sider af dig selv. Men mest af alt, giver den os mulighed for at kunne matche dig med den eneste ene – en person som også søger et langvarigt forhold, og som er i harmoni med dig.

Premiummedlemskab
Som Premiummedlem kan du bruge alle vores tjenester, læse meddelelser, vise dine billeder og se andres, og finde en person som passer til dig. Bestil medlemskabet direkte – klik her. Alle Premium-medlemskaber fornyes automatisk.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)