> Sikkerhedstips

Sikkerhedstips

Vores sikkerhedstips: Beskyt dig mod svindel og bedrageri på nettet

Vores sikkerhedstips: Beskyt dig mod svindel og bedrageri på nettet

Præcis som du er de fleste PARSHIP medlemmer seriøse og ærlige mennesker, som er blevet medlemmer for at søge et seriøst forhold. Vores medlemmer sætter pris på, at PARSHIP kan tilbyde et sikkert sted på nettet. Her er nogle eksempler:

 • alle PARSHIP medlemmers profiler bliver checket, før de lægges ud på sitet;
 • din identitet er helt privat og med eget neutralt kodenavn;
 • dit billede er privat og lægges ikke ud på sitet, før du selv bestemmer dig for at “frigive” det til de personer, du vælger at vise det til;
 • betalingssystemet er sikkert og pålideligt … og meget andet.

Men på nettet, som ved så mange andre tilfælde i livet, eksisterer der uærlige mennesker, som finder måder at komme forbi sikkerhedsprogrammer, og som bruger bedrageri for at lure penge eller vigtige personlige data fra andre personer. Disse personer er kendt som ”scammers”.

Scammers – signaler man skal være opmærksom på

 • Billeder som ser 'professionelle' ud, og hvor personen (mand eller kvinde) har et udseende som en model.
 • Emails som ikke svarer på dine spørgsmål, men mere lyder som om de er skrevet til flere end én person og har et indhold, som får det til at lyde som om personen, har en stærk og alt for tidligt overdreven attraktion mod dig.
 • Emails fra mænd eller kvinder som bor i Rusland, Østeuropa eller Afrika.
 • I visse tilfælde kan disse personer være bosat i England og udgive sig for at være attraktive Russiske eller Østeuropæiske kvinder eller mænd.
 • Svindlere kan også bruge amerikanske generalers eller forretningsmænds identiteter. De erhverv som man oftest benytter er general, major, civilingeniør i olieindustrien, guldindustrien, eller smykkedesigner. De erhverv som forekommer oftest for kvinder, er sygeplejerske og modedesigner, men de fleste kvindelige svindlere nævner ikke noget erhverv.
 • Medlidenhedshistorier forekommer også; Det kan for eksempel handle om syge familiemedlemmer, at man for nyligt er blevet enke, at man er blevet bestjålet og ikke har penge til flyrejser eller uddannelse, eller at man ikke kan inkassere en check.
 • Man spørger for eksempel også, om du kan overføre penge i deres navn til en bestemt bank.
 • Dårligt sprog og stavning i emails kan også være et tegn på, at man skal være på vagt.
 • Ligeså hvis der ikke er mellemrum mellem sætninger, og teksten bliver en lang sammenhængende blok.
 • Vær på vagt overfor personer som bruger et udbredt web-sprog med forkortelser og som forsøger at få dig til at kommunikere via sms meget tidligt i korrespondancen, eller anvender øgenavne til dig.

Bedrageriske jobtilbud

Det er muligt, at personer emailer dig med jobtilbud fra PARSHIP. Disse svindlere anvender PARSHIPs navn ulovligt og forsøger at lure penge eller personlig information fra dig.

Venligst notér:

 • Alle rigtige jobmuligheder hos PARSHIP findes på siden www.parship.com/jobs og alle ansøgninger til disse jobs går via jobs@parship.com
 • PARSHIP kontakter aldrig sine medlemmer gennem webmail addresser som yahoo, hotmail, gmail, gmx, osv.
 • Al kontakt fra PARSHIP er altid via en emailadresse, som slutter med '@parship.com' eller '@psg.parship.com'
 • Vi spørger dig aldrig om dit Dankort eller andet bankkort. Detaljer om at overføre penge (se ovennævnte information om samme) er at betragte som svindel.
 • Hvis du har modtaget en suspekt email (som beskrevet ovenfor), bør du hverken klikke på links eller åbne vedhæftede filer. Det er muligt at disse kan medføre virus, som kan påvirke din computer.

Scammers - beskyt dig selv

 • Anmeld en mistænkelig profil eller opførsel ved at bruge linket: ’Rapportér denne profil’ nederst på alle profilsider.
 • Send aldrig penge til nogen du har mødt på nettet og ikke har mødt personligt.
 • Hvis du har mistanker eller er i tvivl om noget, bør du slette personen fra dine PARSHIP lister

Vi er med til at sætte høj sikkerhedsstandard på nettet

PARSHIP har sammen med SOCA (Serious Organised Crime Agency) været med til at udvikle regler, som gør dating på nettet sikkert:

 • Vi checker konstant, om sitet har de seneste opdateringer med sikkerhedsforanstaltninger og/eller giver råd til medlemmer om sikkerhed på nettet.
 • Vi forsikrer at sitet tilbyder enkle og kundevenlige muligheder for at rapportere mistænkelige profiler – for eksempel med en alarmknap på hver profilside.
 • Vi forsikrer, at sitet udfører profilcheck af billeder, ’Om mig sider’, betaling og IP check.

PARSHIP udfører alt ovenstående med den ene ambition, at vores medlemmer skal være sikre på nettet.

Hvis du mistænker et andet medlem på PARSHIP sitet for uærlighed, bør du straks rapportere dette til os via kontaktformularen.

PARSHIPs sikre online systemer

Med vores sikre online systemer får du fuld kontrol over din anonymitet.
PARSHIP giver aldrig dine personlige oplysninger til andre medlemmer. På PARSHIPs site er du kun kendt som et neutralt ID nummer. Dit navn, din e-mail adresse, dit telefonnummer og din adresse er helt beskyttet via sitets sikre infrastruktur.

Når du er inde på sitet, kan medlemmer kun kommunikere gennem PARSHIPs anonyme kontakt og meddelelsessystem. Til alle tider er det dig selv som bestemmer, om du vil give oplysninger om dig selv til andre medlemmer (for eksempel navn eller e-mail adresse).

Du vælger også selv, om du vil vise et eller flere billeder i din profil. Hvis du vælger at uploade et billede til PARSHIPs sikre server, er det helt op til dig, hvem som må se dem og hvornår. Hvis du på et eller andet tidspunkt vælger, at et medlem IKKE må se dit billede, kan du enkelt vælge at fjerne det.

PARSHIP gør sit absolut bedste, for at din søgen efter en langvarig partner skal være sikker. Vi håber at din tillid til os, og din sunde fornuft på nettet gør, at vi kan hjælpe dig med at finde den rette partner.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)