> Kærlighedshistorier > Jubii, jeg har fundet en ven hos PARSHIP!

Alle kærlighedshistorier

Det er over 1 år siden og holder endnu.

Karen mødte Jesper hos PARSHIP. Dette er deres beretning.

Det er over 1 år siden og holder endnu

Karen og Jesper har fundet hinanden ved hjælp af PARSHIPs videnskabelige matchmaking: (disse er ikke personernes rigtige navne):

 

Jubii, jubii, jubii, jeg har fundet en ven hos Parship! Det er over 1 år siden og holder endnu. Vi skrev sammen i 4 måneder, og da han bor på Lolland og jeg i København, skulle vi jo vide, om der var grund til at mødes. Det var der og nu ses vi hver anden uge og det er godt for os begge.

// Karen

 

Vil du også sige Jubii og finde dit livs kærlighed? Prøv PARSHIPs niveaufulde dating platform for singler med stil og personlighed. Og hvem ved, måske finder du en partner for et langvarigt forhold. Karen og Jesper's historie viser dog, at man også kan finde en ven for livet.

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)