> Kærlighedshistorier > Jeg mødte min kæreste efter kun 3 mdr. medlemskab

Alle kærlighedshistorier

"Jeg mødte min kæreste efter kun 3 mdr. medlemskab"

Jeg har haft heldet med mig og mødte min kæreste efter kun tre måneders medlemskab.

Det er over 1 år siden og holder endnu

Anne (31, personaleudvikler) forelskede sig via PARSHIP i Henrik (32, konsulent). Her er hendes beretning:

 

Jeg skriver for at takke for Jeres yderst seriøse site og den fantastiske mulighed for at lære nye mennesker at kende. Jeg har haft heldet med mig og mødte min kæreste efter kun tre måneders medlemskab.

Jeg valgte at blive Parship medlem da jeg gik ud fra at vælger man et site med medlemsafgift, er man ude efter seriøse kontakter. Allerede mens jeg var gratis medlem og arbejdede med min profil fik jeg kontaktforespørgelser. Det gjorde mig så nysgerrig at jeg blev Premiummedlem. Efter tre uger var jeg på min første date, men den var desværre ikke så vellykket. Da jeg syntes at kontakterne virkelig var sjove, gav jeg ikke op. Heldigvis - en uge senere kiggede jeg lidt mere nøjere på de forslag over mulige partnere jeg havde modtaget og dér, med 65 matchpoint, fandt jeg Henrik.

Vi emailede til hinanden nogle gange og så talte vi i telefon hver dag. Efter en uge mødtes vi. Vi kunne straks lide hinanden og Henrik havde planer for os med det samme. Jeg syntes det var enormt spændende og tænkte at denne mand spilder i hvert fald ikke tid...

Ugen efter tilbragte vi fire dage sammen. Den tredje dag gik vi ind på et rejsebureau for at bestille en ferie sammen. Alle mine veninder syntes at jeg var fuldstændig vanvittig, men ferien og de efterfølgende syv måneder har været helt vidunderlige. Jeg tror at hvis vi ikke havde kastet os ud i det så hurtigt så sad vi sikkert stadigvæk hver weekend og drak kaffe med hinanden. Jeg kan anbefale dette: godt begyndt er halvt fuldendt.

Nu glæder Henrik og jeg os til fremtiden - sammen.

Med venlig hilsen
Anne

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)