> Kærlighedshistorier > "Vi mødtes på en cafe og snakken gik godt..."

Alle kærlighedshistorier

"Vi mødtes på en cafe og snakken gik godt..."

Vi mødtes på en date på en café, hvor snakken gik godt. Vi har siden da set hinanden stort set hver dag, og kærligheden bliver kun større for hver dag der går.

Det er over 1 år siden og holder endnu

Lone (49) mødte Claus (52). Dette er deres beretning (disse er ikke personernes rigtige navne):

 

Jeg og Claus har fundet sammen på Parship, og her er vores historie:

Jeg kontaktede Claus, da vi havde god match på vor profil. Vi fik en god "snak" via mailen og fandt hurtigt ud af, at vi passede godt sammen. Vi mødtes på en date på en café, hvor snakken gik godt. Vi har siden da set hinanden stort set hver dag, og kærligheden bliver kun større for hver dag der går. Vi kan varmt anbefale PARSHIPs "matchsystem" - for os har det i hvertfald bragt lykke.

Vi ønsker andre held og lykke i deres søgning af en partner.

Lone

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)