> Kærlighedshistorier > "Hvordan finder man sit livs kærlighed?"

Alle kærlighedshistorier

"Hvordan finder man sit livs kærlighed?"

PARSHIPs Matchmaking er en god måde, at søge efter en partner der passer til dig. - "Om 2 måneder flytter vi sammen!"

dit livs kærlighed

Salgsassistenten Ninni (44) mødte IT-system forskeren Henry (41). Dette er deres beretning (dette er ikke personernes rigtige navne):

 

PARSHIPs Matchmaking er en god måde, at søge efter en partner der passer til dig. Det er dog ikke nødvendigtvis altid det højeste antal point som leder til succes. I vores tilfælde var det "kun" 66 point, men det var åbenbart de point som var mest vigtige. At give hinanden billeder at se på var ikke nødvendigt. Det sagde allerede klik med den første meddelelse, også selvom vi kun skrev om helt ligegyldige ting. At vi bestemte os for at tales ved i telefon, var det bedste vi gjorde. Da vi havde talt færdigt efter mere end to timer, vidste vi begge, at dette var den rette person! Ingen anden!

Efter det gik der ikke længe, før vi mødtes på en date, og på det tidspunkt havde vi stadig ikke set hinandens billeder. Hvad skete der? Gnisten blev til lys lue. Nu har vi kendt hinanden i to måneder og vi kan faktisk ikke forestille os, at skulle leve uden hinanden. Om to måneder flytter vi sammen, og vi glæder os til at tilbringe vores fremtid sammen.

For os var det altså ikke mængden af matchpoint, som var afgørende. Hvad vi skrev til hinanden, og det vi talte om, var meget mere vigtigt. Vi tror begge, at et billede havde givet et forkert indtryk, og måske også givet falske forhåbninger. Det absolut mest afgørende var, da vi først talte i telefon - da vi blev overbevist om at alt føltes helt rigtigt.

Tak PARSHIP.
Ninni og Henry

Ninni,44, salgsassistent og Henry, 41, IT-system forsker.

 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)