> Kærlighedshistorier > "Vi mødtes på PARSHIP & nu kigger vi efter hus sammen!"

Alle kærlighedshistorier

"Vi mødtes på PARSHIP & nu kigger vi efter hus sammen!"

Benedikte (32 år) skriver om når hun mødte Jens (33) på Parship

Vi mødtes på PARSHIP

Benedikte (32) mødte Jens (33). Dette er deres beretning (disse er ikke personernes rigtige navne) - "Vi mødtes på PARSHIP & nu kigger vi efter hus sammen!"

 

Benedikte (32 år) skriver om når hun mødte Jens (33) på Parship:

Vi mødte hinanden på Parship og tro det eller ej - men vi går og planlægger at købe hus sammen! Vi passer simpelthen så godt sammen. Hvis man tæller det i måneder, er det gået meget stærkt med tanke på hvor langt vi er nået i vores forhold, men vi følger jo bare vores følelser og synes at det hele er ganske fornuftigt :)

Vi ønsker andre held og lykke i deres søgning af en partner.

Benedikte

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)