> Kærlighedshistorier > "Vi blev forlovet"

Alle kærlighedshistorier

"Vi blev forlovet"

Efter et forløb på ca. 4 uger på den måde, gav min nu FORLOVEDE og jeg vores mail adresse til hinanden, så vi kunne messenger sammen hver aften, hvilket blev til rigtig lange og gode samtaler på den måde.

Vi mødtes på PARSHIP

Jesper fortæller om, da han fandt kærligheden på Parship: - "Vi blev forlovet"

 

Hej!

Jeg vil starte med at rose jer, for den professionelle måde i danner kontakt på. F.eks. de spørgsmål der bliver stillet. De er meget relevante og op "to date" og nogle kan man bygge på til det senere forløb.

Vores fortælling starter med vores tilmelding hos PARSHIP i starten af januar måned. Der går et par dage, hvor spørgsmål og billeder bliver godkendt, hvilket er helt fint og i orden. For mit vedkommende fik jeg efter ca. en uge omkring syv tilbage-meldinger fra matchning.
Ud fra dem kunne jeg så begynde at maile igennem PARSHIP, til dem jeg syntes skulle have min interesse, hvilket blev til 2 og derefter til den RIGTIGE for mig.

Efter et forløb på ca. 4 uger på den måde, gav min nu FORLOVEDE og jeg vores mail adresse til hinanden, så vi kunne messenger sammen hver aften, hvilket blev til rigtig lange og gode samtaler på den måde.

Efter det havde stået på i ca. 14 dage, blev det til mange telefonsamtaler, og aftalen om at mødes, hvilket nu har udviklet sig til, at vi blev forlovet fredag den 11-04 2008. Det er vi rigtig glade for, da vi kan mærke, at det skal være os to resten af livet.
Vi er nu på udkik efter et fælles hjem, hvor vi kan blive gamle sammen, da hun bor i Præstø og jeg i Glostrup.

Nu håber jeg, at denne lille fortælling måske kan inspirerer andre til at prøve lykken igennem PARSHIP. Det er virkelig prøven værd. Tro på at det virkelig kan lade sig gøre, det må vi være et bevis på.

Endnu en STOR tak for hjælpen fra os begge to til hele holdet bag PARSHIP.

Med kærlig hilsen og knuz fra Jesper og Susanne

 

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)