> Tips og råd > Tips til en bedre profil > Tips for at booste din partnersøgning på nettet

Tips til en bedre profil

Gør din dating profil helt unik

Du har registreret dig som medlem hos Parship, afsluttet din personlighedstest og fundet en masse mulige partnerforslag i dit område.

Gør din dating profil helt unik

Men hvordan kan du træde i kontakt med dem eller på hvilken måde kan du booste din dating profil? Her kommer tips for at booste din partnersøgning på nettet:

 

Hav en komplet dating profil: Besvar alle spørgsmål!

Ved at have en komplet dating profil med foto og tekst, du selv har skrevet, forøger du dine chancer for at blive kontaktet. Du bør gøre din "Om mig" færdig så du kan få opmærksomhed fra andre medlemmer som vil vide mere om dig. Du har muligheden for at fortælle mere om dig selv, og give et mere tydeligt billede af hvem du er, og hvordan du ser på livet.

"Hvad jeg tænker på lige nu"
En effektiv måde at vise din dating profil fra den bedste side Gør den interessant og aktuel - samtidigt. Du får andre medlemmers opmærksomhed, og de kan kommentere hvad du har skrevet, og kontakte dig. Altså, fortæl andre medlemmer hvad du tænker på lige nu!

I din profil findes det et felt, hvor du kan skrive din personlige status. Denne kommentar vises til andre medlemmer i deres forslagsliste. Prøv altså at finde et spændende udsagn eller citat som motiverer andre medlemmer til at henvende sig til dig med en personlig meddelelse.
At have den samme kommentar i flere uger er ikke interessevækkende. Varier dine kommentarer og skriv en ny status mindst alle ni dage. På den måde viser du at du er aktiv i din søgning og at du virkelig tag kærligheden på alvor.

Opload billeder til din profil
Et billede siger mere end tusinde ord! Derfor er det vigtigt at give din profil et ansigt. Opload op til 9 billeder til din dating profil som viser et portræt eller dig i typiske situationer. Sammen med teksterne du selv har skrevet skal billederne være dit visitkort som attraherer dine mulige partnere.

Vælg forskellige søgekriterier
Du ved bedst, hvad du leder efter! Gennem Parships psykometriske test får du kun partnerforslag der rammer din personlighed – en person som – vi tror – passer bedst til dig.
Tit sker det, at vores kunder informerer os om at de har fundet en ny ven. Personen, de havde en date med, matchede perfekt og man var på samme bølgelængde. Men kærligheden behøver mere – et klik!
Som medlem kan du på 9 forskellige måder endnu dybere bestemme dine søgekriterier. Vælg højden, alder og bostaden af dine mulige partnere. Filtrér dine forslag med interesser (sport, musik og ferier). Og til sidst har du mulighed for at sortere dine forslag efter registrerings dato, afstand og match points. Du har altså i alt 9 muligheder at definere dine søgekriterier.

Tag kontakt med de første 10 singler i din forslagsliste
Du har beskrevet dig selv, oploadet dine billeder og defineret de bedste kriterier for at finde din drømmepartner. Nu er det din tur – kærligheden venter på dig.
Tag kontakt med de første 10 singler i din partnerforslagsliste. Prøv ikke at have fordomme nu. Vi har matchet dig med dette medlem og det rammer dine søgekriterier præcist. Altså tag det første skridt og send en meddelelse, kommentar eller smil.

Og hvem ved, hvad han eller hun skriver tilbage.

Tag dig nogle minutter til dig selv hver dag
Som single kan situationen af og til være stressende og du føler dig ikke tilfreds eller tilpas i nogle andres selskab. Derfor er det vigtigt at tage sig tid for sig selv. Kend dine styrker og arbejd på og med dine svagheder. Det lyder måske svært at finde nogle minutter hver dag, som du kun har for dig selv. Men det skulle det ikke!

Prøv Parship gratis

Jeg er:
Jeg søger:

Vores almindelige forretningsbetingelser og databeskyttelsesregler gælder. Gratis medlemskabet indebærer, at du regelmæssigt modtager tilbud om et betalingspligtigt medlemskab og om andre produkter fra PE Digital GmbH pr. e-mail (indvendinger er til enhver tid mulig).

xs

PARSHIP-princippet

Her kan du læse mere om den videnskab som ligger bag PARSHIP testen og vores matching funktionerne. 
mere

xs

Sådan fungerer det

Seriøs Dating - Sådan fungerer det: Med PARSHIP.dk er det enkelt og sikkert at søge efter en ven for livet. På de næste sider viser vi dig hvordan det går til. 
mere

PARSHIP Mobile

PARSHIP Mobile

PARSHIP.dk var det første dating site som tilbudt en iPhone app – og den er stadigvæk helt gratis. Nu kom vi også med et mobilt website som muliggør at anvende alle vores tjenester med smarttelefoner. 
mere

Error with static Resources (Error: 418)