Funktioner

Gratis medlemskab

Premium

Send og modtag meddelelser helt ubegrænset

Som Premiummedlem kan du lære andre singler at kende uden begrænsning, skrive, læse og besvare personlige meddelelser. Som en del af vores basis-medlemskab kan du svare på en personlig meddelelse fra et Premiummedlem én gang.

Se alle billeder

Med Premium-medlemskabet kan du se mere – nemlig profilbilleder og fotoalbum af dine mulige partnere.

Brug interessefiltrene

Er det meget vigtigt for dig, at du i dit næste forhold er sammen én, der er vild med at dyrke sport? Eller én, som deler din passion for punkrock? Vores interessefilter viser dig, hvem der har de samme hobbyer som dig.

Mød singler i nærheden af dig

Med vores regionale områdesøgning kan du målrettet indsnævre, hvor du vil finde din kærlighed.

Find ud af, hvem der har besøgt din profil

Som Premiummedlem fortæller vi dig, hvilke andre singler der har set din profil. Og hvem, der tydeligvis er interesseret i dig…

Lær nye singler at kende hele tiden

Tusinder af nye medlemmer registrerer sig hver uge hos os med det mål at finde det samme som dig: et fast forhold. Derfor får du også regelmæssigt forslag fra os om nye profiler fra andre singler.

Parship er ikke et dating site som alle andre, men noget helt for sig; det er en match making tjeneste som anvender en personlighedstest udviklet af psykologer. Vores test er både sjov at tage, og viser dig interessante sider af dig selv. Men mest af alt, giver den os mulighed for at kunne matche dig med den eneste ene – en person som også søger et langvarigt forhold, og som er i harmoni med dig.

Premiummedlemskab
Som Premiummedlem kan du bruge alle vores tjenester, læse meddelelser, vise dine billeder og se andres, og finde en person som passer til dig. Alle Premium-medlemskaber fornyes automatisk.