Sådan fungerer vores matching

Drømmer du om et forhold, hvor det hele bare passer? Perfekt! Vi vil være på sidelinjen med støtte, så du lige præcis finder denne kærlighed. Sådan forløber det: Med vores partnerskabs-personligstest lærer du først og fremmest dig selv at kende.

Vores matching – forklaret trin for trin

Trin 1

Det starter med Parship-personlighedstesten

Efter tilmeldingen gennemgår du vores personligstest med omkring 80 spørgsmål. Dine svar hjælper os til at forstå, hvad der får dig til at blive forelsket, og hvad der gør dig virkelig glad i et forhold. På dette grundlag vil vi præsentere dig for singler, der passer særligt godt til dig. Hvor godt, ja det ser du ud fra matching-punkterne.

Trin 2

Vi matcher dig med passende singler

En smule matematik hører sig til i vores matchning-metode. Vores algoritme med i alt 136 regler foreslår nu de medlemmer, hvor udsigten til et lykkeligt forhold lader til at være særlig god. Og hvad betyder passende? Kort sagt: Den rette balance mellem ligheder og forskelle.

Trin 3

Og nu er bolden kastet over til dig

Vi ved: Der er mange brikker, som skal passe sammen, før man for alvor bliver forelsket. Du vil bestemt angive, hvor i landet, du vil søge efter singler. Eller hvor høj han eller hun skal være. Vi har en masse filtermuligheder, så du kan indsnævre dette. Nu er alt hvad du skal gøre: Tag kontakt, arranger et møde, og find ud af, om det kildrer i maven.

Vores videnskabelige fundament

Vores Parship-princip® er baseret på forskellige teorier indenfor psykologien og sociologien. Vi arbejder med tilgange fra områderne adfærdsteori, socialpsykologi, psykoanalyse og gestaltpsykologi. Lyder kompliceret? Det er det også. Men det gør ikke noget. For på den måde hjælper vi dig med at blive forelsket.

Gennem vores matchning-metode finder vi frem til din partnerskabs-personlighed. Vil du have et par tal? Vi stiller dig omkring 80 spørgsmål, når du registrere dig. Du har næsten 400 mulige svar. Og ud fra disse, bestemmer vi i alt 32 personlighedstræk, der er vigtige i et forhold: Værdier og holdninger, vaner og interesser.

Gennem dine svar på vores spørgsmål lærer vi dig ikke kun rigtig godt at kende -du lærer også dig selv bedre at kende. For kun når du kender dig selv, kan du finde ud af, hvem der passer til dig. Vi udarbejder et portræt af din partnerskabs-personlighed ud fra dig. Det viser dig, hvilken parforholdstype du er.

Det handler om det rigtige miks: Din personlighed er den vigtigste byggesten og får derfor mest vægt, når du matches med andre singler. Derudover er der dine interesser og hobbyer, dine præferencer og vaner.

Matching: Sådan hjælper vi dig til at blive forelsket

Så du ikke bare finder en eller anden partner, men den helt rigtige person til dit liv som par.

Lær din partnerskabs-personlighed at kende!

Vores team af eksperter

Eric Hegmann

Født i 1966, har været en del af vores ekspert-team hos Parship siden 2006.

Parterapeuten og single-coachen har udgivet adskillige bøger om alt, hvad der har med partnersøgning og partnerskab at gøre. Hans hovedemner er partnersøgning og partnerskab, og han har et indgående kendskab til integreret parterapi, følelsesfokuseret par- og sexualterapi, parterapi efter John Gottman og systemisk sexual- og parterapi. Han er også chefredaktør på online-magasinet og Parship Group.

Markus Ernst

har arbejdet som coach for Parship siden 2007 og har omfattende viden om ønsker og behov hos singler, som leder efter en partner.

Ud over coaching i Parship-teamet af eksperter og i Parship-forummet driver han sin egen praksis som parterapeut og psykologisk ekspert i Hamborg. Siden 2014 har han også stået foran kameraet som psykologisk ekspert i SAT1-hitprogrammet “Gift ved første blik”

Dr. Sandra Spreemann

Dr. Sandra Spreemann er en kvalificeret psykolog og har ledsaget Parship som udvikler af online-matchmaking siden starten i 2000.

Indtil 2010 stod hun i spidsen for den videnskabelige afdeling og udviklede intensivt Parship-princippet® videre. I dag arbejder hun som videnskabelig rådgiver for Parship.

Christiane Lénard

Head of Scientific Development og matchmaking, tager sig af forskning om partnerskabskvalitet og -stabilitet, og den videre udvikling af den videnskabelige metode.

Hun studerede psykologi og sociologi på universitetet i Bremen, og har været ansat i Parship siden 2009. “

Mag. Caroline Erb

Mag. Caroline Erb har arbejdet som psykolog for Parship i Østrig siden 2007. Hun er også en succesrig forfatter af forskellige specialpublikationer om singler og partnerskab.

Hun begyndte sin professionelle karriere på Instituttet for anvendt dybdepsykologi, (ifat), i Wien.

Mieke Mievis

Mieke Mievis er sexualterapeut med egen praksis i Ternat og Haacht.

Siden 2007 har hun rådgivet medlemmer hos Parship i Belgien i deres søgning efter en partner, og om forholdsproblemer: telefonisk og i Parship-bloggen.

Universiteter og partnere