Alligevel ingen Parship? Sådan fungerer fortrydelsesretten!

Blev du pludselig forelsket op til begge ører offline, før du rigtigt kom i gang med at lede efter en partner med Parship? Partnersøgning online er alligevel ikke noget for dig? Det er ikke noget problem! Du kan fortryde din kontrakt indtil 14 dage efter tilmeldingen af dit Premiummedlemskab uden at angive en grund. En kort tekstbesked, f.eks. som brev eller fax, er tilstrækkelig.

Først teste, og så købe

Efter din registrering kan du med dit gratis medlemskab se dig omkring på vores platform, og få et første indtryk af online partnersøgningen. Tag de første skridt, stille og roligt, på vejen mod den rigtige partner, ved at tage vores Parship-test, læse en kort analyse af din partnerskabs-personlighed, oprette din egen profil, se på mulige partnere, som kunne passe til dig, og få reaktioner fra andre medlemmer. Derudover har vores guide mange nyttige artikler og videoer omkring livet som single og tiden som et par. Du er også velkommen til at udveksle ideer med andre medlemmer i forummet og bruge den gratis profilrådgivning. Dette giver dig et godt overblik over, hvad du kan forvente, når du leder efter en partner online med Parship.

Vil du drage fordel af alle mulighederne, og aktivt komme videre med din partnersøgning? Så tag vores Premiummedlemskab – enten i 6, 12 eller 24 måneder. For eksempel vil du modtage en detaljeret analyse af din partnerskabs-personlighed, få indsigt i hele din besøgsliste, se billeder og meget mere – inden udløbet af fortrydelsesfristen er selvfølgelig alt absolut uforpligtende. Det lover vi.

Hvor lang er fortrydelsesfristen?

Hvis du ønsker at fortryde din kontrakt, skal du være opmærksom på den lovbestemte 14-dages fortrydelsesfrist. Så sørg for at sende din fortrydelseserklæring til os inden for denne frist. Selvfølgelig behøver du ikke at komme med nogen begrundelse for din fortrydelse, men vi vil blive glade for at høre fra dig, hvad vi kan gøre bedre for at bringe endnu flere mennesker sammen online.

Har du flere spørgsmål?

Vores kundeservice svarer gerne på alle dine spørgsmål vedr. medlemskab. Du kan skrive til os, ved at bruge denne kontaktformular, vi hjælper dig gerne videre!