Hvad vi lover dig

Vi kontrollerer automatisk alle profiler og tilbyder dig et intelligent messaging-system, så du kan kommunikere sikkert med andre medlemmer. Derudover er vores platform TÜV-testet, 128-bit SSL-krypteret og overholder selvfølgelig databeskyttelsesbestemmelserne. Du kan finde flere oplysninger om vores
databehandling i vores fortrolighedspolitik.

Ét er sikkert: Hos os sker der ikke noget. Undtagen kærlighed.

Overholdelse af databeskyttelsen

Sikkerheden af dine data har højeste prioritet hos os. Inden for de juridiske rammer bruger vi de nyeste teknologier til at beskytte dine data mod uautoriseret adgang. Du har til enhver tid mulighed for at forespørge om de data, du har gemt fra Parship, og om nødvendigt slette dem. Du finder flere oplysninger her.

Højeste it-sikkerhed

Med flere firewalls, en klar struktur af rettigheder og kryptering ved hjælp af den internationalt anerkendte SSL-sikkerhedsstandard, sørger vi for, at vores kundedata er sikre. Derudover kontrolleres vores hjemmeside for sårbarheder af eksterne sikkerhedseksperter med jævne mellemrum.

Forebyggelse af misbrug

Takket være vores mange års erfaring, ved vi nøjagtigt, hvilke metoder svindlere bruger, og gør alt, hvad der står i vores magt, for altid at være et skridt foran dem og holde dem væk fra vores platform. Vi stopper sorte får med en intensiv sikkerhedskontrol under registreringen og en løbende gennemgang af mistænkelige profiler.

Beskyttelse mod svig

Vær altid forsigtig, selv med lovende kontakter. Hvis noget virker mærkeligt, hvis det pludselig drejer sig om penge eller noget andet, som gør dig mistænksom, skal du lytte til denne følelse, og kontakte os direkte. Du kan finde andre vigtige kendetegn ved såkaldte scammere her.

Krypteret kommunikation

Kommunikationen mellem vores medlemmer er naturligvis krypteret på platformen. E-mail-kommunikationen med vores kundeservice er også transportkrypteret, forudsat at din e-mail-udbyder understøtter såkaldt Transport Layer Security-kryptering (TLS).

Trust and Safety Team

Reagér straks på anbefalinger eller henvendelser fra vores ekspertteam. Dette er vigtigt for at beskytte din egen sikkerhed og for alle vores medlemmer. Hvis du har et vigtigt tip til os, eller hvis du synes, at noget virker underligt, bedes du kontakte os straks. Så du kan hjælpe os med at holde Parship-platformen sikker.

Ægte mennesker, ægte følelser.

På Parship skal der kun være rigtige mennesker med ægte følelser. Vi arbejder meget hårdt på at holde såkaldte kontaktforfattere med falske profiler væk fra vores platform. I modsætning til useriøse flirtbørser, har vi som velrenommeret udbyder aldrig betalt tredjeparter for at udveksle meddelelser med medlemmer og dermed give falske forhåbninger. Det har vi aldrig gjort og det kommer vi heller ikke til at gøre.

Hvis du synes, at en anden profil virker underlig, kan du altid kontakte os eller melde medlemmet.

Vil du prøve Parship gratis og uden forpligtelse? Gerne!

Så opret en profil, helt ligetil og nemt, og kom i gang med det samme.